Hi!

Boek hier je tickets voor het Enter The Wave Forestcamp 2021 in Biscarrosse!

Eén iemand per team (de team lead) schrijft zich in en kan tijdens de registratie verschillende groepsleden toevoegen. Wanneer je jouw tipi kiest kan het zijn dat je een kleine meerprijs betaalt voor de tipi, afhankelijk van het aantal personen en het type tipi tent.

Na het boeken kun je de keuzes voor de teamleden doorvoeren. Ook ontvang je een mail waarin alle gegevens op een rijtje staan. Door in te loggen via de link uit de mail, is het mogelijk om alle gegevens van je reisgenoten aan te passen. Zo kunnen jullie samen jullie boeking compleet maken!

Mocht je als solo reiziger willen boeken, dan klik je bij de reisdata op gedeelde tipi, verderop in de boeking kun je jouw reisdata opgeven.

Damestickets zijn volledig uitverkocht in week 2 en 6. Ben je met een gemixte groep? Neem dan contact op met info@enterthewave.nl. Vrouwelijke boekingen worden verwijderd om de verhouding M/V redelijk te houden.
Week 2 zijn de busplekken volledig uitverkocht. De weken zijn enkel nog te boeken wanneer je met eigen vervoer komt.
Groetjes,
Nikki - Enter The Wave

Reservelijst
Staat jouw week er niet bij? Meld je dan voor de reservelijst

P.S. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat meerdere mensen precies tegelijk boeken zodat een bepaalde datum overboekt is. Je hoort dit in dat geval binnen uiterlijk 24 uur van ons.